Paroli metodesystem for å vinne på Roulette

Paroli-metoden

Paroli-metoden er et av de mange systemene som brukes til å vinne på spillet roulette, denne strategien er spesielt enkel å ta i bruk og er ideell for uerfarne spillere. RootCasino Norway. Paroli-metoden kan også utføres i online roulette.

Paroli-metoden er det ideelle systemet for spillere som ikke har mye penger å satse på.

La oss undersøke to tilfeller, den første forutsatt at vi vinner (sak A), den andre (sak B) hvis vi taper. Dette eksemplet er kun basert på enkle sjanser, med bare 7 sjetonger.

-Fase A, vi satser 1 brikke på den røde fargen, hvis den røde fargen kommer ut, vinner vi 2 sjetonger og vi spiller dem begge på røde, hvis den røde kommer ut, vinner vi 4 sjetonger og vi spiller begge for eksempel på røde, hvis den røde kommer ut, vinner vi 8 sjetonger, vi investerte bare en brikke, netto gevinst 7 sjetonger, i dette tilfellet ble målet vårt nådd. Oppmerksomhet, det er ikke obligatorisk å alltid spille samme farge, dette tjener bare til å få folk til å forstå logikken til enkle sjanser.

-Fase B vi taper, hvis vi i et hvilket som helst trinn taper, mister vi bare den første brikken, det er den første innsatsen, så begynner vi igjen fra begynnelsen for å nå vårt mål om 7 sjetonger med nettogevinst. Anta at vi taper 6 ganger på rad, men å vinne den syvende brikken i dette tilfellet vil ende opp med de samme brikkene som vi startet. Hvis vi derimot vinner før vi mister de 7 sjetongene på rad, vil vi ha fortjeneste.

Statistisk sett, med paroli-metoden, klarer spilleren å bedre håndtere innsatsen uten å risikere store beløp, og antall sjetonger trenger ikke nødvendigvis å være syv, det kan være enda større. det viktige er at du alltid beregner spillesyklusene dine.

Antallmetoder eller Nguyen i rulett

Tallmetoden er en veldig enkel spillprosedyre å bruke, det er en spillstrategi som brukes på veldig gammel roulette som mange eksperter også kjenner til ved navnet Nguyens metode.

For bedre å forstå tallmetoden vil vi i hovedsak indikere to poeng, angrepet og forsvaret. Med angrep mener vi når man skal satse, det motsatte for forsvar.

La oss anta at vi spiller et spill med en gjennomsnittlig varighet, omtrent 45 minutter.

Attack: metoden innebærer oppmerksomhet fra de siste førti tallene og godbitene. Vi må finne blant disse 40 tallene de ideelle forholdene for angrepet, som i gjennomsnitt er fra 10 til 12 spill. Når vi har hentet ut vinnertallet, forkaster vi det, da det ville være ubrukelig å satse på et nummer som nettopp har kommet ut.

Forsvar: naturligvis er instinktet og lykken til spilleren avgjørende, men det er bedre å avbryte spillet når vi har eliminert så mange tall som antall slag, for alltid å ha førti tall under vår kontroll. Videre vil disse tallene brukes til å søke etter et nytt spill.

La oss analysere tallmetoden igjen ved å indikere med xy tallene som vi vil basere følgende system på. Statistisk sett er det et gjennomsnitt på 24 forskjellige tall, hvorav 11 er repetisjoner. Og av disse 11 tallene gjentas omtrent 10 ganger to og minst 4 gjentas tre eller flere ganger. Vårt fokus vil alltid være på xy-tallene.